Divertisment

Comedia este unul dintre cele mai populare genuri de filme, oferind spectatorilor oportunitatea de a se distra și de a se uita la ceva ușor și amuzant. În ultimii cinci ani, au apărut multe filme de comedie care au reușit să se distingă prin umorul lor inteligent și personajele lor captivante. Iată câteva dintre cele mai bune filme de comedie din ultimii cinci ani:

  1. “La La Land” (2016) – acest film este o comedie-dramă romantică despre doi artiști în Hollywood care încearcă să-și urmeze visele. Filmul a câștigat șase premii Oscar și este remarcabil pentru muzica sa uimitoare și coregrafia strălucitoare.
  2. “The Big Sick” (2017) – acest film este o comedie romantică inspirată din viața reală, care urmărește relația dintre un comedian pakistanez-american și iubita sa americană. Filmul este remarcabil pentru umorul său inteligent și emoțiile sale profunde.
  3. “Get Out” (2017) – acest film este un thriller de comedie despre un tânăr afro-american care se întâlnește cu familia iubitei sale albe și descoperă un secret înfricoșător. Filmul a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original și este remarcabil pentru umorul său negru și temele sale profunde.
  4. “Game Night” (2018) – acest film este o comedie de acțiune despre un grup de prieteni care se distrează la o seară de jocuri și se trezesc prins într-un joc real de viață și moarte. Filmul este remarcabil pentru umorul său inteligent și acțiunea sa captivantă.
  5. “Booksmart” (2019) – acest film este o comedie despre două prietene care își dau seama că au pierdut prea mult timp studiind în liceu și încearcă să se distreze înainte de a merge la facultate. Filmul este remarcabil pentru umorul său natural și personajele sale puternice.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai bune filme de comedie din ultimii cinci ani. Există, desigur, multe altele care merită văzute, cum ar fi “Spider-Man: Into the Spider-Verse” (2018), o animație uimitoare cu un umor inteligent și personaje captivante, sau “Deadpool 2” (2018), o comedie de acțiune cu un umor acru și personajul principal charismatic.

Indiferent de preferințele dvs. în materie de comedie, există sigur câteva filme din ultimii cinci ani care vă vor face să râdeți și să vă distrați. Este important să vă luați timpul să căutați și să descoperiți noi filme de comedie care vă pot face ziua mai bună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *